‘Zoektocht naar nieuwe K3 doorgestoken kaart’

‘Zoektocht naar nieuwe K3 doorgestoken kaart’

Geschreven door Daniël Schalk

Het gerucht gaat dat de nieuwe formatie van K3 al bekend is. Volgens een Belgische vrouw op Twitter worden de nieuwe broodtrommeltjes al gedrukt. Dit zou betekenen dat de grote zoektocht naar de opvolgsters van Josje, Kristel en Karen, K3 Zoekt K3, op SBS6 en VTM doorgestoken is.

“Ik kreeg van een vriendin te horen dat haar vader in zijn drukkerij de nieuwe K3 brooddozen al aan 't drukken is..”, laat de Belgische vrouw op Twitter weten. Het is niet het enige bericht. “Ik ken de nieuwe K3. Iemand uit mijn familie maakt de nieuwe boterhammendozen al”, aldus een Vlaming.

Het tweede bericht is inmiddels van Twitter verwijderd. Volgens ‘ingewijden’ worden K3 Zoekt K3-kanidaten Lauren, Jindra en Hanne in de grote live finale op vrijdag 6 november uitgeroepen tot de nieuwe K3. Studio 100, het bedrijf achter K3, laat weten dat er niks van de geruchten waar is.

Volgens Studio 100 is het onzin. “Dat er nu al brooddozen worden geprint met de foto van de nieuwe K3'tjes is absoluut niet waar. De nieuwe merchandising wordt op 7 november in gang gezet met een eerste fotoshoot voor de nieuwe cd '10.000 luchtballonnen' die op 18 december uitkomt”, zeggen zij tegen Het Laatste Nieuws.

SBS6 lacht om de geruchten. “De nieuwe broodtrommel van K3 al gedrukt? Dit is niet juist. Alleen de nieuwe K3-beker is in productie genomen”, aldus de zender. Bij het bericht zit een foto van presentatoren Gerard Joling en Niels Destadsbader en jurylid Gert Verhulst op een de K3-beker.

Ook VTM, die K3 Zoekt K3 in België uitzendt, lacht erom. “Onze lunch gaat extra smaken met die nieuwe brooddoos ;-) Smakelijk!”, zegt de Vlaamse tv-zender. Bij hun bericht op Twitter zit een foto van Gerard Joling, Niels Destadsbader en Gert Verhulst op een heuse K3-broodtrommel.