Half miljoen mensen hebben hun naam ‘gemartingarrixized’

Half miljoen mensen hebben hun naam ‘gemartingarrixized’

Geschreven door Daniël Schalk

Meer dan een half miljoen mensen hebben hun naam ‘gemartingarrixized’ via de website Martingarrixizer.com van het programma Zondag met Lubach, dat heeft de redactie van het programma bekendgemaakt. Zondagavond werd de website in de uitzending gelanceerd.

Presentator Arjen Lubach verraste dj Martin Garrix, die bij hem te gast was, met de website. Op Martingarrixizer.com kunnen mensen hun eigen naam hipper en internationaler maken, zoals Martin Garrix ook heeft gedaan. De naam van de wereldberoemde dj is namelijk Martijn Garritsen.

Martingarrixizer.com is een grote hit, ook onder BN’ers. Zo hebben Domien Verschuuren (Dominic Verschux), Jeroen Pauw (Jeremiah Vankonix), Erik van Muiswinkel en Claudia de Breij (Clarence Debrex) ‘gemartingarrixized’. De Martin Garrix-naam van Arjen Lubach is Arturo Lubax.

De namen die het meest zijn ‘gemartingarrixized’ zijn Hardwell en Mark Rutte (Margarito Ruttex). Ook Martin Garrix zelf en Zondag met Lubach-presentator Arjen worden vaak opgezocht. In het buitenland is de site ook een succes. Uit totaal 105 verschillende landen zijn namen ingevoerd.