Kijkers moeten wennen aan SBS6-opvolger Life 4 You

Kijkers moeten wennen aan SBS6-opvolger Life 4 You

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De kijkers moesten zondagmiddag flink wennen tijdens de eerste uitzending van Thuis op Zondag, de opvolger van SBS6 van Life 4 You met Carlo Boszhard en Irene Moors. Het nieuwe zondagmiddagprogramma, met Kim-Lian van der Meij en Dirk Zeelenberg, ging zondag van start.

“Eerste indruk: decor is mooi, Dirk is grappig, Sandra is leuk, beetje een rappe start alleen”, zegt een kijker op Social Media-dienst Twitter. “Ik vond het een leuk programma, miss nog wat kleine aanpassingen maar komt goed!”, reageerde een andere kijker tijdens de eerste uitzending.

“Nou het ziet er al leuk uit.. we krijgen eindelijk echt koken op #thuisopzondag”, zei iemand. “Het is weer gezellig op zondag”, reageerde een andere kijker. “Geweldig wat een heerlijk programma. Alle lof. Was heerlijk genieten”, zei iemand. Iemand anders zei: “Leuk programma op de zondagmiddag!”

Er kwam ook veel kritiek binnen. “Het programma duurt tot 18:30 uur, maar ik denk dat ik 17:30 uur nog niet eens haal...”, zei iemand. “Nou er mag nog veel gesleuteld worden aan #thuisopzondag. Veel te gemaakt. Niet het gezellige gevoel alsof je erbij bent”, reageerde een andere tv-kijker.

“Oke het is leuk. Maar wáárom presenteert Dirk dit? Doe waar je goed in bent (acteren) en blijf dat doen”, zei iemand op Twitter. Een andere SBS6-kijker reageerde: “Het decor van #ThuisOpZondag ziet eruit als je woonkamer wanneer je je verjaardag viert. Met je grootste vijanden.”

“Nog gemengde gevoelens voor #ThuisOpZondag #TOZ. Ik voel de magie nog niet, en Dirk die zegt ook niet erg veel, maar das mss maar goed ook”, zei iemand. Een andere tv-kijker mist toch Carlo en Irene. “Ik mis #life4you! hoe leuk #kimlian het ook doet! Het is het net niet!”, zegt deze kijker.

De eerste uitzending van het nieuwe zondagmiddagprogramma van SBS6 zit er nu definitief op. Maandagochtend worden de kijkcijfers van de eerste uitzending van Thuis op Zondag gepubliceerd, dan weten wij hoeveel mensen er zondagmiddag naar de opvolger van Life 4 You keken.

Bekijk Thuis op Zondag op TVblik.nl/thuis-op-zondag