RTL wenst Life 4 You-kok Sandra succes bij SBS

RTL wenst Life 4 You-kok Sandra succes bij SBS

Geschreven door Daniël Schalk

[caption id="attachment_25959" align="alignleft" width="300"] Foto: Nick van Ormondt[/caption]

Donderdagochtend is tijdens de perspresentatie van de SBS-zenders bekend geworden dat Sandra Ysbrandy, bekend als kok uit Life 4 You, aan de slag gaat voor SBS6. Sandra zal in het nieuwe zondagmiddagprogramma van de tv-zender, Thuis op zondag, plaatsnemen in de keuken.

RTL, haar oude werkgever, heeft aan Showbizznetwork laten weten Sandra veel succes te wensen met haar nieuwe tv-klus. “Wat een goed nieuws voor Sandra en SBS!”, laat de zender weten. “We hopen dat ze daar tot haar (ge)recht komt en wensen haar veel kookplezier”, vervolgt RTL.

Thuis op zondag is de opvolger van Life 4 You van SBS6 en wordt gepresenteerd door SBS6-presentatrice Kim-Lian van der Meij en Dirk Zeelenberg, bekend van de RTL4-serie Divorce. Carlo Boszhard en Irene Moors besloten na vijftien jaar te stoppen met zondagmiddagtelevisie.

Of Thuis op zondag echt een kopie wordt van Life 4 You moet blijken uit de eerste uitzending op zondag 20 september. Het programma heeft nu al, naast de zondagmiddag, veel overeenkomsten. Zo bestaat het presentatieduo uit een man en een vrouw en zal Sandra in de keuken te vinden zijn.

Lees ook: 'Sandra Ysbrandy aan de slag voor SBS6'

Bekijk Life 4 You op TVblik.nl/life-4-you