Win een hoodie van Marvel's Daredevil

Win een hoodie van Marvel's Daredevil

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Drie weken geleden lanceerde Video on demand-dienst Netflix de Marvel-serie Daredevil. De serie werd internationaal door het publiek en de pers enthousiast ontvangen. Daredevil is het alter ego van Matt Murdock. Daredevil is uniek in het feit dat hij in tegenstelling tot andere superhelden geen superkrachten heeft, maar juist een handicap.

Daredevil is blind als gevolg van een ongeluk in zijn jeugd. Zijn overige zintuigen zijn echter zo scherp geworden dat ze zijn ontbrekende gezichtsvermogen perfect kunnen compenseren. Matt Murdock, gespeeld door Charlie Cox, is advocaat, overdag probeert hij de misdaad te bestrijden in de rechtszaal en 's nachts veegt hij de straten van Hell's Kitchen schoon als Daredevil.

Showbizznetwork mag een Daredevil Hoodie weggeven! Wat moet je doen om de hoodie te winnen? Bedenk een nieuwe superheld en maak een kort verhaaltje over jou bedachte superheld. Via dit contactformulier kun je jou superheld en jou verhaal naar ons opsturen. Of stuur een mailtje naar winactie@showbizznetwork.nl met jou naam, email-adres en de naam van jou superheld en jou verhaal over jou superheld. De leukste inzending wint een echte Daredevil Hoodie! Volg ons op Instagram om meer kans te maken!

Bekijk hieronder de trailer van Marvel's Daredevil:

Alle afleveringen van Marvel's Daredevil zijn nu te zien op Netflix!