Matthijs van Nieuwkerk te gast in nieuw seizoen MAX TV Wijzer

Matthijs van Nieuwkerk te gast in nieuw seizoen MAX TV Wijzer

Geschreven door Pieter Jongsma

Vrijdag 31 oktober 2014 om 16:25 uur, bij MAX op NPO 1, start het nieuwe seizoen van MAX TV Wijzer met Koos Postema, waarbij het draait om de televisie van vroeger en nu.

Koos Postema ontvangt iedere aflevering interessante presentatoren van de publieke omroep in de studio van MAX TV Wijzer. De kijker kan dit seizoen onder anderen de bevlogen televisiemakers Matthijs van Nieuwkerk, Ilja Gort en Joris Linssen verwachten.

Samen met zijn gasten blikt Postema vooruit op de komende televisieweek, hij geeft de kijker tips én zijn ongezouten mening over het fenomeen televisie.

Daarnaast brengt MAX TV Wijzer, wekelijks presentatoren of makers van TV-programma’s en deelnemers bij elkaar die samen herinneringen ophalen aan de gouden dagen van toen. Het wordt een weerzien met bekende namen als Liesbeth List, Rik Felderhof, Wieteke van Dort, Gerard Cox en Maarten Spanjer.

In de nieuwe rubriek, De Anekdote, verbeeld animator Kris Krobers sterke verhalen uit het Hilversumse omroepverleden. Ook TV archeoloog Thomasz Lin is weer aanwezig en vertelt verhalen bij historische televisiefragmenten uit het archief van Beeld en Geluid.

MAX TV Wijzer
Vrijdag 31 oktober
Om 16.25 uur op NPO 1
Presentatie: Koos Postema