‘SBS zet FOX-gezicht Toine van Peperstraten op Champions League’

‘SBS zet FOX-gezicht Toine van Peperstraten op Champions League’

Geschreven door Daniël Schalk

Toine van Peperstraten gaat aan de slag voor SBS, dat heeft NOS-presentator Jack van Gelder vandaag laten weten op Radio 538. Afgelopen zaterdag liet Van Gelder al weten dat hij bij de NOS blijft en niet naar SBS gaat, SBS zou volgens hem niet meer in hem geïnteresseerd zijn.

De NOS-presentator liet toen ook weten dat SBS voor de presentatie van de Champions League-wedstrijden, waarvoor SBS hem wou binnen halen, een samenwerking met FOX zijn aangegaan. Vandaag liet Van Gelder weten dat het gaat om de FOX Sports-gezichten Jan Joost van Gangelen en Toine van Peperstraten.

Jan Joost van Gangelen presenteert al vaker voetbalwedstrijden op SBS-zender SBS6. De presentator presenteert voor de zender de wedstrijden van het Nederlands Elftal. Volgens Van Gelder gaat de FOX Sports-presentator nu samen met oud NOS-presentator Toine van Peperstraten aan de slag voor SBS.

“Het is mijn verwachting dat Jan Joost van Gangelen en Toine van Peperstraten dat gaan presenteren bij Veronica”, dat zei Jack van Gelder vandaag op Radio 538. Toine van Peperstraten maakte in 2013 de overstap van de NOS naar FOX Sports waar hij voetbalwedstrijden presenteert.

Over zijn werk bij de NOS zegt Van Gelder op de commerciële radiozender: “Ik vind het fantastisch. Ik wil nog jaren doorwerken.” De Champions League is vanaf volgend seizoen te zien bij SBS. SBS heeft momenteel één sportpresentator in dienst, en dat is Hans Kraay jr.

Bekijk De Champions League op TVblik.nl/nos-uefa-champions-league