Thijs Römer en Katja Schuurman uit elkaar

Thijs Römer en Katja Schuurman uit elkaar

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Al langer gingen de geruchten dat Thijs Römer en Katja Schuurman uit elkaar zouden zijn. Zowel Thijs als Katja wou niks zeggen over hun relatie maar de vermoedens werden steeds sterker. Vandaag hebben Thijs en Katja via hun managementbureau bevestigd dat zij uit elkaar zijn.

“Als geliefden zijn wij uit elkaar”, laat het voormalige showbizzkoppel weten. “Wij gaan verder als meer dan goede vrienden en als trotse ouders van onze prachtige dochter Sammie.”

Thijs en Katja wonen al niet meer bij elkaar. “In tegenstelling tot wat beweerd wordt, ligt de oorzaak van deze keuze niet bij derden. Katja woont in Uitdam, Thijs heeft een appartement in Amsterdam.”

De reactie die het voormalige stel is ‘eenmalige en de enige reactie’. Thijs en Katja willen er voor de rest niks over kwijt. “Wij hopen dat er vanaf nu respectvol met deze situatie omgegaan kan worden, met het oog op onze bewegingsvrijheid en de privacy van onze dochter. Voor ons is dit niet alleen een einde, maar ook een nieuw begin samen.”

Thijs en Katja waren eind vorig jaar samen te zien in de RTL4-serie Nieuwe Buren. In de serie speelde Thijs en Katja ook een koppel. Thijs is momenteel te zien in de RTL4-serie Moordvrouw en aankomende donderdag begint Katja haar nieuwe programma Katja’s Bodyscan op NPO 1.

Bekijk Moordvrouw op TVblik.nl/moordvrouw