Duelshows Bloed, Zweet en Tranen vrijdag van start bij SBS6

Duelshows Bloed, Zweet en Tranen vrijdag van start bij SBS6

Geschreven door Pieter Jongsma

De spannende auditieshows van Bloed, Zweet & Tranen zitten erop. De afgelopen zes weken kwam er veel Nederlandstalig zangtalent voorbij in het SBS6-programma.

De twee juryteams, bestaande uit André Hazes Jr. & Lange Frans en Roxeanne Hazes & Xander de Buisonjé, kozen de beste kandidaten uit.

In de duelshows zingen de overgebleven talenten duetten met niemand minder dan Edsilia Rombley, Wolter Kroes en Ruth Jacott. Daarnaast strijden de kandidaten in duels tegen elkaar voor een plek in de halve finale.

In de duelshows zien we het neusje van de zalm betreft de kandidaten van dit tweede seizoen Bloed, Zweet en Tranen. Een van de meest opvallende kandidaten is Tino Martin. Hij is al sinds 2002 (nadat hij finalist was bij de Soundmixshow) flink aan zijn carrière aan het timmeren en hoopt met Bloed, Zweet en Tranen op zijn felbegeerde doorbraak. Ook Henny Thijssen, voormalig tekstschrijver van André Hazes, maakt kans op de winst. Driekes Hoekstra is pas veertien jaar maar staat zijn mannetje in de duelshows.
Bloed, Zweet & Tranen is elke vrijdag om 20:30 uur te zien bij SBS6.

Bloed, Zweet & Tranen, Elke vrijdagavond om 20:30 uur bij SBS6.

Bekijk Bloed, Zweet & Tranen op TVblik.nl/bloed-zweet-en-tranen