Manon Thomas met danspartner in De Nationale IQ test

Manon Thomas met danspartner in De Nationale IQ test

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Ze hadden opeens een belangrijkere afspraak, last van een hardnekkig griepje of merkten dat de oefentesten niet zo lekker gingen. Wat de echte reden is zullen we waarschijnlijk nooit te weten komen, maar Andy en Melisa van der Meijde hebben afgezegd voor De Nationale IQ Test van vanavond.

Dus is BNN hals-over-kop op zoek gegaan naar twee vervangers. Dat zijn Manon Thomas en haar danspartner Peter Schaur geworden. De huidige kandidaat van Everybody Dance Now én de professioneel Latin-danser testen hun eigen IQ en checken wie van de twee het slimst is. De Nationale IQ Test 2015 wordt gepresenteerd door Sophie Hilbrand en Ruben Nicolai en is live te zien op woensdag 21 januari om 20.30 uur op NPO 1.

Naast Manon en Peter maken ook Edo Brunner & Arie Koomen (cabaretduo), Billy & Ruud (stelletje uit Utopia) en Louise en Martine Fokkens (tweelingzussen uit ‘Ouwe Hoeren’) de test om uit te vinden wie de slimste van het stel is. In het publiek maken getrouwde partners, tweelingen, danspartners, beroepspartners en sportduo’s de test der testen.

Duo’s en singles thuis kunnen via live.bnn.nl meespelen met een tweede scherm. Of natuurlijk gewoon met pen en papier. Wil je alvast oefenen om je partner straks te slim af te zijn? Maak de test van vorig jaar op iqtest.bnn.nl.

Bekijk De Nationale IQ Test 2015 op TVblik.nl/de-nationale-iq-test-2014-1