Win de CD 'Christmas Hits' van Sky Radio

Win de CD 'Christmas Hits' van Sky Radio

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

DE ACTIE IS AFGELOPEN! De winnaars zijn bekend en hebben bericht van ons gehad. Iedereen bedankt voor het meedoen aan de actie!

In samenwerking met Sky Radio mag Showbizznetwork de Kerst CD van Sky Radio weggeven! De leukste kersthits op één CD! Wat moet je daarvoor doen? Like onze Facebook-pagina, deel het actie-bericht en vertel ons in het kort wat jou favoriete kerstnummer is!

Radiozender Sky Radio brengt ook dit jaar een speciale top 101 uit. De kerstdagen kunnen niet zonder de Christmas top 101. Zoals ieder jaar brengt de zender de Christmas top 101 uit. Dit jaar zal deze speciale kerst lijst uitgezonden worden op 19 en 25 december 2014.

De afgelopen weken konden de mensen weer stemmen op hun favoriete kerstnummers. De lijst staat vol met nummers als Last Christmas van Wham!, Do The Know It's Christmas Time van Band Aid en All I Want For Christmas van Mariah Carry. Al deze klassiekers staan ook op de CD van Sky Radio met Christmas Hits!

De Sky Radio Christmas Hits is een vijfdelige CD-box waarop de grootste kerst hits aller tijden op staan. Niet alleen Wham en Band Aid staan er op, maar ook artiesten als Caro Emerald, Train, Marco Borsato, Jona Lewie, Boney M en nog heel veel meer bekende binnen- en buitenlandse artiesten.

Wil jij de CD 'Christmas Hits' van Sky Radio winnen? Like dan nu onze Facebook-pagina en deel het actie-bericht! Laat ons ook weten wat jou favoriete kerstnummer is. Wij mogen de Kerst-CD vier keer weggeven! Doe dus snel mee! Meedoen kan tot zaterdag 20 december.

Deelname is niet meer mogelijk, de winnaars hebben persoonlijk bericht van ons ontvangen!