Liefs Uit... Kerstspecial: hoe vergaat het de stellen

Liefs Uit... Kerstspecial: hoe vergaat het de stellen

Geschreven door Pieter Jongsma

Ook dit jaar blikt presentatrice Yvon Jaspers, samen met een aantal stellen uit de afgelopen vier series, terug op de afgelopen periode. Wonen Twin en Fanarak inmiddels samen of reist Fanarak nog elke drie maanden op en neer? En hoe is dat met Evan en Omer uit Israël?

Heeft Eva inmiddels een jaar-contract? 13 December hebben Petra en Fajar elkaar eeuwige trouw beloofd in Indonesië. Ruim 800 mensen waren getuige! Helaas bleek niet iedereen gelukkig in de liefde. Dieuwertje vertelt Yvon waarom haar relatie met Ali uit Pakistan over is.

Liefs Uit... gaat op bezoek bij Paul en Diego in Johannesburg, Zuid Afrika. Diego had het zwaar in het koude Nederland en was ook vaak voor lange tijd alleen als Paul voor zijn werk in het buitenland verbleef. Toen Paul een baan in Zuid Afrika aangeboden kreeg was de beslissing snel genomen. Ze hebben het fantastisch naar hun zin, ook omdat Diego werk heeft gevonden waar hij al zijn creativiteit in kwijt kan.

En ook het babygeluk kan niet op voor de stellen uit Liefs Uit... Al verschillende koppels hebben een baby en ook dit jaar is er weer een kleintje bijgekomen.
Liefs Uit...Kerstspecial, vrijdag 19 december om 21.25 uur op NPO 1

Bekijk Liefs Uit... Kerstspecial op TVblik.nl/liefs-uit