‘RTL Late Night’ een week lang met top-DJ’s

‘RTL Late Night’ een week lang met top-DJ’s

Geschreven door Pieter Jongsma

'RTL Late Night’ pakt deze week swingend uit met als aanleiding het Amsterdam Dance Event dat woensdag 15 oktober van start gaat in onze hoofdstad. Aan de vooravond van de opening van het ADE, dinsdag 14 oktober, staat ‘RTL Late Night’ geheel in het teken van dance.

Met de populaire DJ’s Hardwell, Nicky Romero, Martin Garrix, Fedde le Grand en Dash Berlin heeft Humberto Tan die avond vijf Top 10-DJ’s van de wereld aan tafel zitten. Uiteraard wordt de kijker thuis ook getrakteerd op spectaculaire live-optredens.

Ook de rest van de week klinkt de clubmuziek in de studio van ‘RTL Late Night’. Zo schuift op donderdag 16 oktober David Guetta aan bij Humberto. Sinds de doorbraak van de Franse DJ/producer in 2008 zijn zijn hits niet meer weg te slaan uit de hitlijsten. De beats van Guetta zijn niet alleen bij het dancepubliek in trek. Popsterren als Rihanna, Snoop Dogg, Jessie J. en Usher namen al eens een track met hem op en de lijst van Guetta-samenwerkingen wordt almaar langer.

Uiteraard is er donderdagavond ook volop aandacht voor de Televizier Ring, die voorafgaand aan ‘RTL Late Night’ wordt uitgereikt. Mogelijk komt Humberto met de Zilveren Televizier-Ster (man) naar de studio en sleept Luuk Ikink de Televizier Talent Award in de wacht.
'RTL Late Night' wordt geproduceerd door Blue Circle.
Uitzending
RTL 4, ‘RTL Late Night’, maandag t/m vrijdag tussen 22.30 uur en 23.30 uur.