SBS6 met compleet vernieuwde zondagavond

SBS6 met compleet vernieuwde zondagavond

Geschreven door Pieter Jongsma

Het nieuwe tv-seizoen staat voor de deur, SBS6 is vanavond de eerste zender die de nieuwe programma's de lucht in gooit. De zender heeft een compleet nieuwe zondagavond klaar staan voor de kijkers thuis.

SBS6 zendt vanavond om 19.40 een nieuwe seizoen van Wegmisbruikers uit, gevolgd door een nieuw seizoen Red Mijn Vakantie (20.35 uur) . Waarin Thijs Zeeman (voorheen Alberto Stegeman) Rob Geus en nieuw dit jaar is Eef van Opdorp, die we kennen van verschillenden programma van RTL. Die de vakantie problemen voor Nederlandse vakantieganger moeten gaan oplossen.

Na Red Mijn Vakantie komt de zender met een nieuw seizoen van Bon Je Met de Buren . Het programma, dat voorheen werd uitgezonden bij RTL4 is verhuist naar SBS6. Bon Je Met de Buren was op RTL4 een groot succes John Williams en Natasja Froger gingen bij verschillenden burenruzie's langs. In het nieuwe seizoen op SBS6 gaan Patty Brard en Jochem van Gelder het hele land door om burenruzie's op te lossen.

Vanaf 3 september komt SBS6 ook met een derde seizoen van Dokter Tinus, 30 augustus volgen Beat It en Surprise Surprise. Aankomende vrijdag 22  augustus word de reallifesoap van Patty Brard uitgezonden gevolgd door Andy & Melissa.

Wegmisbruikers, 19.40 uur SBS6.
Red Mijn Vakantie, 20.35 uur SBS6.
Bon Je Me de Buren, 21.30 uur SBS6.