Het WK 1998 een week lang op NPO Best

Het WK 1998 een week lang op NPO Best

Geschreven door Pieter Jongsma

Van maandag 11 tot en met zondag 17 augustus kan de kijker dagelijks om 20.00 uur genieten van het Nederlands Elftal op jacht naar het Wereldgoud in 1998. Alle wedstrijden van Oranje worden integraal uitgezonden met commentaar van onder anderen Evert ten Napel en Eddy Poelmann.

Op zondagavond is, naast de troostfinale, ook de finale te zien van het WK 1998 in Frankrijk. Alle hoogtepunten komen voorbij; van de wereldgoal van Dennis Bergkamp tegen Argentinië tot de zinderende halve finale tegen Brazilië met de enerverende strafschoppenreeks.

Uitzendschema
Het uitzendschema van de WK Week op NPO Best:

Ma: Nederland – België
Di: Nederland - Zuid-Korea
Wo: Nederland – Mexico
Do: Nederland – Joegoslavië
Vr: Nederland – Argentinië
Za: Brazilië – Nederland
Zo: Nederland - Kroatië (troostfinale) en Brazilië - Frankrijk (finale)

TROS TV Show Specials
Meteen na afloop van iedere wedstrijd is een special van de TROS TV Show te zien. Ivo Niehe praat met bekende voetballers in de studio of hij bezoekt ze thuis. In deze serie zijn onder anderen Johan Cruijff, Frank & Ronald de Boer en Clarence Seedorf te gast.

Ontvangst NPO Best
NPO Best is bij Ziggo te ontvangen bij via kanaal 151, bij UPC op kanaal 116 en bij KPN op positie 300. Op npobest.nl is een volledige lijst beschikbaar met alle kabelaanbieders en de wijze waarop zij NPO Best doorgeven. Via de site is de programmering van NPO Best ook 24 uur per dag live te volgen.