Van der Gijp;

Van der Gijp; "Ik ga nooit zo lang aan tafel zitten met Johan"

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

René van der Gijp gaat nooit meer tijdens een WK of EK zolang aan tafel zitten in VI Oranje dat laat hij weten tegenover RTL Boulevard. "Ik ga nooit meer tijdens een WK of EK zo lang aan tafel zitten."

De spanning was duidelijk te merken in de uitzending van maandagavond. René liet maandag weten met RTL om tafel we willen over de toekomst van het programma. "Ik heb een mail gestuurd waarin ik heb aangegeven dat ik een gesprek wil hebben, op welke manier we verder gaan met het programma, want ik vind dat we over het hoogtepunt heen zijn."

Johan Derksen denkt daar anders over; "Ik wil wel verder, maar misschien niet op deze manier. Ik vind dat je eens in de zoveel tijd kritisch naar je programma moet kijken. Dat vindt hij niet."

Hij vervolgt: "Wat ik hier de afgelopen weken heb meegemaakt is gewoon krankzinnig. Dat houd je nooit meer nog eens vijf weken vol. Ik zal hierna nooit meer een EK of WK doen met hen. Nooit meer. Ja, een of twee keer per week aan tafel, maar meer niet."

Of René, en Johan volgende seizoen Vi Oranje ook samen aan tafel zitten zullen we binnenkort vast meer over gaan horen. Word vervolgd.