Noa wint AVRO Junior Dance 2014

Noa wint AVRO Junior Dance 2014

Geschreven door Daniël Schalk

Noa is de winnaar van AVRO Junior Dance 2014. Dit maakten presentatoren Veronica van Hoogdalem en Tim Douwsma bekend in de grote finale die vanavond live werd uitgezonden vanuit de Fokker Terminal in Den Haag.

Van de zeven overgebleven finalisten bleek Noa aan het einde van de spetterende live-uitzending de grote favoriet volgens de kijkers thuis, de kinderjury en de vakjury, bestaande uit Sharon Doorson, Lucia Marthas en Vincent Vianen.

Noa werd gedurende de voorbereidingen op de finales gecoacht door Ingrid. Noa kreeg de unieke AVRO Junior Dance 2014-trofee uitgereikt door Kyra en Trijntje, de winnaars van 2013.

Cordaid Kinderstem

Junior Dance werkt ook dit jaar samen met Cordaid Kinderstem. De bel- en smsopbrengsten van het stemmen op de finalisten tijdens de live-show worden geschonken aan dit goede doel. In ontwikkelingslanden krijgen veel kinderen niet de kans naar school te gaan, laat staan dat er naar hun talenten wordt gekeken, zoals dat in Nederland kan.

Cordaid Kinderstem helpt de meest kwetsbare kinderen in ontwikkelingslanden met een stabiele, veilige thuisbasis en goed onderwijs, waardoor zij een zelfstandig bestaan kunnen opbouwen. Door het dragen van een vriendschapsbandje kunnen alle kinderen laten zien dat zij Cordaid Kinderstem steunen. Voor meer informatie hierover en over Cordaid Kinderstem ga naar: stemvoordetoekomst.nl