Kim-Lian Van der Meij opnieuw een jaar verbonden aan de AVRO

Kim-Lian Van der Meij opnieuw een jaar verbonden aan de AVRO

Geschreven door Pieter Jongsma

Presentatrice en musicalster Kim-Lian van der Meij verlengt haar contract bij de AVRO. Bij de omroep is Kim-Lian dit jaar samen met Ewout Genemans te zien in het tweede seizoen van ‘Junior Dance’. Samen met Frits sissing presenteert zij ook de Musical Sing-a-Long. In een later stadium maakt de AVRO bekend welke andere programma’s Kim-Lian zal presenteren.

 

Peter Lubbers, Directeur Media bij de AVRO: “Het afgelopen jaar heeft Kim-Lian bewezen een absoluut multitalent te zijn als presentatrice van onze jeugd en volwassenen programma’s. We zijn dan ook bijzonder trots dat zij zich opnieuw een jaar aan de AVRO verbindt.”

 

Kim-Lian: ‘’Na een fantastisch spannend en verrassend tv jaar in 2012, ben ik blij en trots om komend jaar weer aan de slag te gaan bij de AVRO. De mogelijkheid om zowel jeugdprogramma's en volwassenenamusement te mogen combineren is voor mij als presentatrice precies wat ik wil en waar ik zoveel van leer. Ik kijk uit naar weer een jaar fijne samenwerking met mijn AVRO collega's en de mooie programma's die we gaan maken.’’

 

Het afgelopen jaar presenteerde Kim-Lian bij de AVRO programma’s als ‘Junior Dance’, ‘Strictly Come Dancing’, ‘Het TelevizierRing Gala’, ‘Sta op Tegen Kanker’ en de internationale live finale van ‘Junior Eurovision Song Contest 2012’.