Gastjurylid Ralf Mackenbach zaterdag in Sterren Springen

Gastjurylid Ralf Mackenbach zaterdag in Sterren Springen

Geschreven door Pieter Jongsma

Aankomende zaterdag trapt SBS6 af met het nieuwe seizoen van Sterren Springen. Eerder al werd bekend gemaakt dat Inge de Bruijn en Frans van de Konijnenburg deel uitmaken van de driekoppige jury. Daar zijn vier ervaringsdeskundigen als gastjuryleden aan toegevoegd.

Ralf Mackenbach, Liza Sips en Dirk Taat stonden in seizoen 1 in de finale van deze zaterdagavondshow. Aankomende zaterdag maakt Ralf Mackenbach zijn opwachting in de eerste liveshow als gastjurylid. Ook neemt Patty Brard eenmaal plaats achter de jurydesk. Sterren Springen is vanaf zaterdag 5 april om 20.00 uur bij SBS6 te zien en wordt gepresenteerd door Kim Lian van der Meij en Gerard Joling.

Voormalig topzwemster Inge de Bruijn won maar liefst vier Olympische medailles en werd in 2001 uitgeroepen tot sportvrouw van het jaar. Oud-bondscoach van de Nederlandse schoonspringploeg Frans van de Konijnenburg nam in seizoen 1 van Sterren Springen ook plaats in de jury. Naast Ralf Mackenbach, voormalig winnaar van het Junior Songfestival, zijn nog drie gastjuryleden om beurten te zien in de shows. Model Dirk Taat, die vorig seizoen op een tweede plaats eindigde, en voormalig winnares Sterren Springen Liza Sips zijn in show 2 en 3 onderdeel van het jurypanel. De oud Sterren Springen-finalisten weten hoe het is om op de plank te staat en spreken uit ervaring als zij de nieuwe kandidaten beoordelen. Na haar legendarische sprong, waarmee Eyeworks het programma internationaal op de kaart zette, mag Patty Brard natuurlijk niet ontbreken als jurylid tijdens de finale-uitzending.

Deelnemers
Aan dit Eyeworks-programma doet een gevarieerd gezelschap mee; van topsporters en acteurs tot presentatrices en zangers. Elke BN’er wordt getraind door ervaren schoonspringers van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB): professionals uit het schoonspringcircuit die hen persoonlijk begeleiden en de fijne kneepjes bijbrengen.

Sterren Springen
Vanaf zaterdag 5 april om 20.00 uur bij SBS6