Hans Klok verrast door voorstel Pamela Anderson

Hans Klok verrast door voorstel Pamela Anderson

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Hans Klok wist afgelopen weekeinde niet wat hij hoorde toen Pamela Anderson hem vertelde dat ze graag opnieuw wilde samenwerken. ?Ik stikte zowat in mijn biertje toen ze het voorstel deed?, vertelt de illusionist aan De Telegraaf. ?Ze zei dat ze mij zo heeft gemist.?

Klok had in 2007 een eigen show in Las Vegas, waarbij hij werd geassisteerd door Anderson. De blondine was afgelopen weekeinde in Nederland voor een gastoptreden bij Sterren Dansen op het IJs. Na afloop doken Klok en Anderson de kroeg in. ?Ik dacht, we gaan gewoon gezellig stappen. Op dit verzoek had ik echt niet gerekend.?

De 43-jarige illusionist was naar eigen zeggen terughoudend 'in verband met het financiële plaatje'. ?Maar Pamela zei dat we daar wel uit zouden komen. De tijd die wij samen hebben doorgebracht tijdens mijn show in Las Vegas was voor haar de mooiste uit haar leven.?

De 45-jarige Anderson wil in de zomer naar Amsterdam komen om Klok bij te staan tijdens zijn shows in Carré. ?Ze is gek op Amsterdam en wil meer tijd met mij doorbrengen.?