Johnny de Mol in nieuwe The Roast of

Johnny de Mol in nieuwe The Roast of

Geschreven door Pieter Jongsma

Johnny de Mol laat zichzelf roasten op Comedy Central, dat heeft de tv-zender vandaag laten weten. Na Gordon en Giel Beelen is het nu de beurt aan Johnny.

“Het is een enorme eer dat ik na Gordon en Giel Beelen nu de derde Roastee ben. Ik heb een waanzinnig mooi en heftig leven gehad. Het is nu tijd om in het reine te komen en het verleden achter me te laten. Ik ben er klaar voor, de messen zijn geslepen.”, laat Johnny de Mol weten. Ook in de roast van Johnny de Mol is Peter Pannekoek te gast.

“Het wordt mijn derde Roast. Bij elke trilogie is de derde het kutst, daarom is Johnny de Mol nu aan de beurt. Ik heb er zin in, het is de minst populaire van De Mol-familie en dat is knap. Ik verheug me er enorm op en het wordt hoog tijd dat deze zogenaamde goedzak eens finaal afgebrand gaat worden.”

Comedy Central heeft inmiddels al een lange Roast geschiedenis. Sinds 2003 zijn onder andere Pamela Anderson, Charlie Sheen, James Franco, Donald Trump, Justin Bieber, Rob Lowe en recentelijk nog Bruce Willis geroast.