1 april nadert: nieuwe tv-zender 24Kitten

1 april nadert: nieuwe tv-zender 24Kitten

Geschreven door Daniël Schalk

Viacom International Media Networks heeft bekend gemaakt met een nieuwe tv-zender met de naam 24Kitten te komen, een 1 april grap? In de lente zal het nieuwe digitale kanaal worden gelanceerd met 24 uur per dag katten. Comedy Central, onderdeel van Viacom Networks, laat weten op hun site, “In Noord-Europa zal de zender dienen als pilot voordat het de rest van de wereld over zal nemen. Het zal voor Viacom Networks het volgende grote globale merk worden. Met een sterke programmering van 24 uur lang zal 24Kitten zich voornamelijk focussen op de volgende punten: Lifestyle & Health, Reality, Fashion, Cartoons en Movies.”

De programmering van 24Kitten bestaan alleen maar uit katten-programma’s, in de ochtend kunnen kijkers van 24Kitten zich vermaken met 'Good Morning, Kittens'. De beste, schattigste en meest geliefde cartoons en familie shows zullen worden uitgezonden. De middag staat in teken van lifestyle, service en health. Met 'The Cat Doctor' als interactief magazine waarin gezondheidstips voor onze kleine vrienden worden gegeven. Daarnaast zal de programmering ook bestaan uit 'The Shopping Cat'. Twee uur lang homeshopping voor bruikbare producten voor katten en eigenaren van katten. En een live homeshopping sessie met de laatste trends voor katten genaamd 'Catwalk'.

Daarna worden de programma’s 'My Kitten' en 'Love Cats' uitgezonden, waarin ze bij 'My Kitten' op zoek gaan naar liefdevolle families voor katten zonder een thuis, zal 'Love Cats' een datingshow voor katten en katten eigenaren. Primetime zal je 'Catbusters' te zien krijgen, hierin worden de grootste en bekendste films uitgezonden, natuurlijk gaan ze over katten. In de nacht word 'Fun Cats' uitgezonden, alle grappigste katten home video’s zullen de gehele nacht voorbij komen. Ook komt 24Kitten met een eigen talentenshow genaamd 'America's Cat Talent'. Dé talentenshow voor katten om te laten zien wat voor speciaals ze kunnen. 24Kitten komt bij baasjes thuis en zal het vanuit daar live opnemen.

Comedy Central heeft op hun site bij het bericht over de nieuwe zender 24Kitten ook een trailer geplaatst van de nieuwe zender van Viacom Networks, wat denk jij, een 1 april grap? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.