Tv-zender 24Kitten 1 april-grap

Tv-zender 24Kitten 1 april-grap

Geschreven door Daniël Schalk

De nieuwe televisie zender 24Kitten dat vorige week donderdag werd aangekondigd blijkt inderdaad een grote 1 april-grap te zijn, dat heeft Comedy Central gisteren bekend gemaakt.

De tv-zender met de hele dag programma’s als 'Good Morning, Kittens', 'Love Cats' en 'America's Cat Talent' zou in de lente van 2014 worden gelanceerd door Viacom International Media Networks, het mediabedrijf achter onder andere Comedy Central.

Het humorkanaal laat op hun site weten, “Onlangs maakten we bekend dat er in de lente een nieuw kanaal gelanceerd zou worden genaamd 24Kitten. Namens Comedy Central is dit allemaal een grote 1 april-grap.” Toch is het niet helemaal zeker dat 24Kitten niet zal worden gelanceerd, “Maar wie weet, misschien komt er in de toekomst toch nog een 24-uurs katten kanaal. Bij 100.000 likes op de 24Kitten Facebook pagina overweegt VIMN het alsnog te lanceren.”, staat er op de site van Comedy Central.

De Facebook pagina van 24Kitten zit momenteel op ruim 1.000 likes, en daarmee is de kans er dus dat de zender alsnog komt, als we Comedy Central dit keer wel mogen geloven.  Maar voorlopig komt er dus nog geen katten zender met 24 uur per dag televisie met katten, dus geen 'The Shopping Cat', 'Catwalk', 'Catbusters' en 'Fun Cats'.