Nieuwe tune RTL Nieuws online

Nieuwe tune RTL Nieuws online

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Update: RTL heeft inmiddels de nieuwe tune van RTL Nieuws verwijderd van de website, ook hebben ze ons verzocht om de tune van onze website te verwijderen.

RTL heeft de nieuwe tune van de leader van RTL Nieuws online gezet, het gaat om de leadermuziek van het 18:00 uur nieuws. Sinds november worden alle uitzendingen van RTL Nieuws uitgezonden vanuit een tijdelijke studio op de redactie van RTL Nieuws, sinds dien word er hard gewerkt aan de nieuwe studio van RTL Nieuws maar ook aan de nieuwe vormgeving en daar hoort ook een nieuwe leader bij met een nieuwe tune.

Over enkele weken zal de nieuwe studio in gebruik worden genomen samen met de nieuwe vormgeving van RTL Nieuws.De oude tune van RTL Nieuws en de nieuwe tune verschillen veel van elkaar, hoe de leader van het RTL Nieuws eruit gaat zien is nog niet bekend. Naast dat het decor en de vormgeving van het RTL Nieuws veranderd vinden er ook veranderingen plaats bij de presentatie van het RTL Nieuws.

Presentatrice Suzanne Bosman maakte de overstap van RTL Nieuws naar EénVandaag en Margreet Spijker is door RTL Nieuws aan de kant gezet. Zij worden vervangen door Merel Westrik, afkomstig van WNL, en verslaggeefster en Editie NL-presentatrice Daphne Lammers. Rick Nieman en Roelof Hemmen behouden hun plek als anchor.