AVROTROS ‘ongelooflijk trots’ op Mia en Dion na uitschakeling
Bron: AVROTROS / Jasper Suyk

AVROTROS ‘ongelooflijk trots’ op Mia en Dion na uitschakeling

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Omroep AVROTROS is ‘ongelooflijk trots’ op Mia Nicolai en Dion Cooper, ondanks dat zij zich dinsdag in de eerste halve finale niet hebben weten te plaatsen voor de finale van het Eurovisie Songfestival. Dat schrijft de omroep, die verantwoordelijk is voor de inzending van Nederland, in een reactie.

“We wisten dat het lastig zou worden in deze moeilijke eerste halve finale en het is natuurlijk jammer dat het niet gelukt is om de finale te bereiken. Mia en Dion hebben een fantastisch optreden neergezet en we blijven ongelooflijk trots op wat ze hebben gepresteerd”, aldus AVROTROS in een verklaring.

De roep om de selectieprocedure te veranderen wordt steeds luider. “Tijd voor evaluatie en een frisse aanpak voor de toekomst”, oppert Songfestival-kenner Maurice Wijnen. Journalist Ron Vergouwen heeft dé oplossing “Toch maar eens overwegen ons gewoon in te kopen bij de grote landen”, grapt hij.

Houd songfestivalupdate.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram en TikTok én word lid van onze Facebook-groep!