Social Update: Dromen komen uit voor The Busker en Let 3 verrast iedereen met hun outfits
Bron: EBU

Social Update: Dromen komen uit voor The Busker en Let 3 verrast iedereen met hun outfits

Geschreven door Redactie Laatste update:

Alle betrokkenen van het Songfestival zijn zich druk aan het voorbereiden voor Liverpool. Wij struinen de socials af en volgen de crew en artiesten in hun voorbereiding.

Let 3 van Kroatië hebben hele bijzondere gasten onder hun rokken. The Busker van Malta komt tevoorschijn. Wat je er allemaal onder kan stoppen hé…

Alexander Rybak uit 2012 covert met zijn viool de inzending van Alessandra uit Noorwegen. Wij zien wel een samenwerking tussen deze twee ontstaan.

TuralTuran traden op voor een groot publiek. Zo zongen ze onder andere een liedje in het Azerbaijans. Dat ging er zo aan toe! 

Liverpool Football Club moesten gisteren voetballen tegen Brentford. Diljá uit IJsland kon dat niet aan haar voorbij laten gaan. 

Grote dromen komen uit bij Jean Paul Borg. Hij is de drummer van Malta en mocht optreden in het bekende café Cavern Club. Dit is de locatie waar The Beatles vroeger ieder weekend optraden.

Houd songfestivalupdate.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram en TikTok én word lid van onze Facebook-groep!