Social Update: Duncan knuffelt met Loreen en Vogayer heeft groot nieuws
Bron: EBU

Social Update: Duncan knuffelt met Loreen en Vogayer heeft groot nieuws

Geschreven door Marit Bosman

Alle betrokkenen van het Songfestival zijn zich druk aan het voorbereiden voor Liverpool. Wij struinen de socials af en volgen de crew en artiesten in hun voorbereiding.

De inzendingen komen elkaar backstage ook regelmatig tegen. De Israëlische zangeres Noa laat aan de Finse inzending Käärijä hoe zij danst. “Do You Wanna See Me Dance?” 

@noakirel unicorn x cha cha cha ❤️ #eurovision2023 #unicorn #chachacha #אירוויזיון2023 ♬ original sound - Noa Kirel

Vogayer heeft leuk nieuws voor alle fans! De Australische inzending maakt bekend dat zij op 13 juli 2023 hun nieuwe album uitbrengen. Het album heet ‘Fearless In Love’ Wij zijn fan!

Victor Vernicos uit Griekenland kwam deze prachtige piano tegen midden in het centrum van Liverpool. Hij moest uiteraard zijn nummer ‘What They Say’ ten gehore brengen.

The Busker uit Malta hebben wij een geweldige winactie bedacht! Maak een liedje met hun inzending Dance (Our Own Party), plaats deze op Instagram en je maakt kans op 2 tickets naar Malta. Dit is een super actie!

Mārtiņš Matīss Zemītis van de band Sudden Lights maakt in Liverpool zijn grote dromen waar. Hij staat niet alleen op het podium van het Songfestival. Hij brengt ook een bezoekje aan het voetbalstadion in Liverpool. Win-win-sitatie noemen we dat. 

Pasha Parfeni uit Moldavië is druk bezig met het geven van interviews. Zo wordt hij in deze video geïnterviewd door Rylan. 

In de wandelgangen in Liverpool kan je zomaar Queen Loreen tegenkomen. Dat gebeurde onze winnaar Duncan Laurence, samen met zijn protegés Mia en Dion.

Houd songfestivalupdate.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons ook op FacebookTwitterInstagram en TikTok én word lid van onze Facebook-groep!