Zó gaat het nu met Roel van het Junior Songfestival
Bron: YouTube

Zó gaat het nu met Roel van het Junior Songfestival

Geschreven door Daniël Schalk

Hoe gaat het nu met Roel Felius, die in 2003 namens Nederland meedeed aan het Junior Eurovisie Songfestival in Denemarken? Songfestival Update zocht het uit!

Roel heeft de eer om Nederland te vertegenwoordigen op het allereerste Junior Songfestival. Na het behalen van de elfde plaats met Mijn Ogen Zeggen Alles wordt het stil. In 2011 laat Roel Nederland achter zich en verhuist hij naar Japan om te gaan spelen in een show op attractiepark Universal Studios.

In 2017 maakt Roel zijn comeback met het nummer Open Up. Daarna duurt het tot 2020 voordat de vervolgsingle Lonely wordt gereleased. Ook brengt hij dat jaar een kerstliedje uit, genaamd Together. In hetzelfde jaar scoort Roel een rol in een show op attractiepark Tokyo DisneySea in Japan. Een jaar later mag Roel optreden tijdens de opening van een nieuwe vestiging van Universal Studios in China.

Roel reist de hele wereld over. In de zomer van 2022 mag hij optreden op het cruiseschip MS Amadea. “Ik kan niet wachten om te zingen en dansen en de wereld rond te reizen”, schreef hij in juli bij het nieuws op Instagram. De Amadea vaart onder meer naar de Middellandse Zee, Afrika en Groenland.

Benieuwd hoe Roel er nu uitziet? Hier kun je Roel vinden op Instagram. Volg ook Songfestival Update op Facebook, Twitter, Instagram en TikTok én wordt lid van onze Facebook-groep!