Duncan Laurence annuleert shows van Europese tour
Bron: EBU

Duncan Laurence annuleert shows van Europese tour

Geschreven door Daniël Schalk

Duncan Laurence heeft een aantal shows van zijn Europese tour gecanceld. Het gaat onder meer om de concerten in de Duitse steden Hamburg en München en de Zweedse stad Malmö. De Songfestival-winnaar geeft zijn fans geen reden voor het annuleren van de shows, hij laat alleen weten dat het hem spijt.

Eerder deze week kregen tickethouders van zijn gecancelde shows het bericht dat de concerten niet door zouden gaan. Gisteren kwam Duncan pas met een reactie. “Helaas zijn sommige shows van de Europese tour geannuleerd. Het is uit mijn handen, wat een raar gevoel is”, schrijft Duncan op Twitter.

Duncan geeft geen reden voor het annuleren van de optredens. Hij schrijft dat het uit zijn handen is, waarmee hij suggereert dat het niet zijn keuze is. Dat is opvallend, want de venue in Malmö heeft laten weten dat de show is geannuleerd vanwege ‘conflicten met andere verplichtingen’ in Duncan’s agenda.

De optredens worden niet op een later moment ingehaald. Duncan schrijft op Twitter dat de tickethouders hun geld terugkrijgen. Hij belooft wel dat er andere ‘dingen’ aankomen. “Mijn team en ik werken aan zoveel spannende dingen. Dingen die hier sneller zullen zijn dan je denkt”, besluit de zanger.

Houdt songfestivalupdate.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram en TikTok én wordt lid van onze Facebook-groep!