Social Update: Engelse Sam Ryder zingt samen met Davina Michelle
Bron: EBU

Social Update: Engelse Sam Ryder zingt samen met Davina Michelle

Geschreven door Marit Bosman

Alle betrokkenen van het Songfestival zijn zich druk aan het voorbereiden voor Turijn. Wij struinen iedere donderdag de socials af en volgen de crew en artiesten in hun voorbereiding.

De Engelse Sam Ryder was op bezoek in Amsterdam. Hij plaatste deze video waarin hij zingt samen met onze eigen Davina Michelle. Volgend jaar als duo meedoen voor Nederland? Wij stemmen voor!

Jeremie Makiese die België vertegenwoordigt bij het Songfestival plaatste een akoestische versie van zijn nummer ‘I Miss You’. Het is een hele mooie ingetogen versie op de piano geworden. 

De girlband Reddi plaatste een aantal toffe foto’s van hun tweede repetities. Ze voelen zich helemaal thuis op het podium en kunnen niet wachten tot dinsdag. Wij ook niet!

De dansers van de Spaanse Chanel kunnen hun koffers pakken, want de Letlandse band Citi Zēni heeft het stokje overgenomen. Het staat de mannen heel goed!

De Armeense Rosa Linn ontdekt op dit moment het mooie Italië. Ze was op bezoek in Boccadasse en plaatste een aantal foto’s op haar eigen Instagram.

Houdt songfestivalupdate.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons ook op FacebookTwitterInstagram en TikTok én wordt lid van onze Facebook-groep!