S10 wil nog een keer naar Songfestival
Bron: YouTube

S10 wil nog een keer naar Songfestival

Geschreven door Daniël Schalk

Nog voordat S10 überhaupt heeft meegedaan aan het Eurovisie Songfestival geeft zij aan nóg een keer mee te willen doen. Dat zegt de zangeres in gesprek met Eurostory. Als S10 wordt gevraagd of zij over tien jaar nog eens mee zou willen doen, reageert ze: “Het zou wel iets voor mij zijn om dat te doen.”

S10 geniet van het avontuur. “Ik vind het zó leuk! Mijn manager en ik zeiden onlangs: we zijn hier al zo lang mee bezig, echt maanden, en we hebben het gevoel dat het bijna afgelopen is. Terwijl het nog moet beginnen. Ik denk dat ik nog wel een keer mee wil doen. Het zou wel echt heel grappig zijn”, zegt ze.

Vanmorgen is S10 naar Italië gevlogen. Rond 11:20 uur landde de delegatie van Nederland op het vliegveld van Turijn. Morgenmiddag heeft S10, die eigenlijk Stien den Hollander heet, haar eerste repetitie in het Turijnse stadion PalaOlimpico. Om 16:00 uur zal de zangeres het Songfestival-podium betreden.

Houdt songfestivalupdate.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram en TikTok én wordt lid van onze Facebook-groep!