Social Update: Oekraïense Kalush Orchestra haalt geld op in Amsterdam
Bron: EBU

Social Update: Oekraïense Kalush Orchestra haalt geld op in Amsterdam

Geschreven door Marit Bosman

Alle betrokkenen van het Songfestival zijn zich druk aan het voorbereiden voor Turijn. Wij struinen iedere donderdag de socials af en volgen de crew en artiesten in hun voorbereiding.

De IJslandse zusjes van Systur hadden tijdelijk een nieuwe broer erbij. Sam Ryder die Engeland representeert leek wel een brother from another mother met zijn Viking uiterlijk.

Chanel Terrero die voor Spanje meedoet aan het Songfestival plaatste een leuke compilatie van haar avonturen in Nederland. Afgelopen weekend was het Eurovision In Concert en Chanel was ook van de partij. 

Afgelopen zondag 10 april mocht Kalush Orchestra uit Oekraïne een toespraak doen voor Oekraïne Freedom Stage. Het vond plaats op de Dam in Amsterdam. Er werd geld ingezameld voor Oekraïne. 

De groep Subwoolfer uit Noorwegen maakt videoclips na van de concurrenten die ook meedoen aan het festival. Deze keer maken ze de clip na van Moldavië. Het ziet er hilarisch uit!

Amanda Tenfjord die uitkomt voor Griekenland maakte een akoestische versie van haar inzending Die Together. Op deze prachtige versie zingt ook een koor mee. Ze plaatste een kort stukje op haar eigen Instagram. De volledige versie is te zien op haar YouTube kanaal.

Houdt songfestivalupdate.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons ook op FacebookTwitterInstagram en TikTok én wordt lid van onze Facebook-groep!