Sieneke doet mee aan survivalshow Expeditie Robinson
Bron: Persfoto

Sieneke doet mee aan survivalshow Expeditie Robinson

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Sieneke doet mee aan Expeditie Robinson. Dat heeft RTL bekendgemaakt. Vrijdag gaf de tv-zender al een paar hints. In een cryptisch bericht schreef RTL dat de betreffende persoon 29 jaar is, bekend is van muziek en ooit 14de werd. In 2010 werd de nu 29-jarige Sieneke 14de in de halve finale van het Songfestival.

De zangeres, die met Ik Ben Verliefd (Sha-la-lie) de finale van het Songfestival niet wist te halen, noemt haar deelname ‘een droom die uitkomt’. Ze heeft hard getraind. “Na anderhalf jaar voorbereidingen was het eindelijk zover om af te reizen naar het mooie Kroatië. Wat een avontuur!”, schrijft Sieneke op Instagram.

Sieneke is één van de achttien deelnemers van Expeditie Robinson 2021. De andere deelnemers zijn Stefano Keizers, Jasmine Sendar, Jan van Halst, Eva van de Wijdeven, Défano Holwijn, Robbert Rodenburg, Britte Lagcher, Annemiek Koekoek, Dyantha Brooks, Sandra Ysbrandy, Jasper Demollin, Sylvana IJsselmuiden, John de Bever, René van Meurs, Sterrin Smalbrugge, Dennis Schouten en Yuki Kempees.