Laatste kans om Songfestival ronde verder te helpen voor Televizier-Ring
Bron: NPO

Laatste kans om Songfestival ronde verder te helpen voor Televizier-Ring

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Je hebt nog maar 24 uur de tijd om het Eurovisie Songfestival de kwalificatieronde door te stemmen. Als het Songfestival genoeg stemmen krijgt, is de grootste entertainmentshow op aarde één van de 25 titels in de nominatieronde. In de nominatieronde wordt dit aantal teruggebracht naar drie genomineerden.

Het Songfestival staat op de lijst, omdat het dit jaar in Nederland plaatsvond. “Het Songfestival was dit jaar een Nederlandse productie, vandaar dat wij het op de longlist gezet hebben. Er zijn nog een aantal andere bepalingen in het reglement (aantal kijkers, aantal afleveringen), maar anders dit jaar is dat onze Nederlandse tv-makers de show geproduceerd hebben”, liet Televizier eerder aan songfestivalupdate.nl weten.

Niet alleen het Songfestival zelf staat op de lijst, er kan ook worden gestemd op de SBS6-programma’s De Radio 10 Songfestivalquiz en De Beste Liedjes van het Songfestival. In aanloop naar het Songfestival stond SBS6 met deze programma’s drie zaterdagavonden volledig in het teken van de muziekwedstrijd.

De stembussen zijn open tot 4 augustus 10:00 uur. Stemmen kan via televizier.nl/ring.