‘Songfestival maakt grote kans op Televizier-Ring’
Bron: Songfestival Update

‘Songfestival maakt grote kans op Televizier-Ring’

Geschreven door Redactie

Het Eurovisie Songfestival kan zomaar eens de felbegeerde Gouden Televizier-Ring winnen. Dat denken Vincent en Daniël van Songfestival Update, zeggen zij in de Showbizznetwork Podcast. “Ik denk wel dat ze grote kans maken”, antwoordt Vincent op de vraag van Daniël of het Songfestival kan winnen.

De grootste entertainmentshow op aarde heeft volgens Vincent vrij weinig concurrentie. “Er staan geen andere hele hoogstaande televisieprogramma’s op de kieslijst. Zo’n beetje iedereen in Nederland heeft het Songfestival wel gezien, dus ik denk dat ze zeker hoge ogen zullen gooien”, denkt Vincent.

Het Songfestival staat op de lijst, omdat het dit jaar in Nederland plaatsvond. “Het Songfestival was dit jaar een Nederlandse productie, vandaar dat wij het op de longlist gezet hebben. Er zijn nog een aantal andere bepalingen in het reglement (aantal kijkers, aantal afleveringen), maar anders dit jaar is dat onze Nederlandse tv-makers de show geproduceerd hebben”, liet Televizier eerder aan songfestivalupdate.nl weten.

Luister hieronder de podcast. Vanaf 16:42 bespreken Vincent en Daniël de Televizier-Ring.