Jeangu Macrooy straalt tijdens Jury Show
Bron: AVROTROS / Rinse Fokkema

Jeangu Macrooy straalt tijdens Jury Show

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Jeangu Macrooy heeft vanavond zijn nummer Birth Of A New Age ten gehore gebracht voor de internationale vakjury’s. Het optreden verliep vlekkeloos, net als alle repetities de afgelopen twee weken. Na het optreden kreeg Jeangu een luid applaus. De punten van de vakjury’s tellen voor 50 procent mee.

De act van Jeangu staat als een huis. De enige verandering tussen de eerste en tweede repetitie was een klein detail in de outfit van de singer-songwriter. Tijdens de eerste repetitie droeg Jeangu onder zijn blauwe colbert een soort harnas, maar sinds de tweede repetitie is dit vervangen door een halsketting.

Morgenavond komt Jeangu voor de eerste keer in actie. Als gastland was Nederland op voorhand verzekerd van een plek in de grote finale. De finale wordt morgenavond geopend door Cyprus. Nederland is pas als 23ste land aan de beurt. Na Nederland komen alleen nog Italië, Zweden en San Marino.

Houdt songfestivalupdate.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons ook op FacebookTwitter en Instagram én wordt lid van onze Facebook-groep om mee te praten!