Duncan Laurence test positief op coronavirus
Bron: EBU

Duncan Laurence test positief op coronavirus

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Duncan Laurence is positief getest op het coronavirus. De winnaar van 2019 kan hierdoor niet optreden tijdens de finale van aanstaande zaterdag en de trofee overhandigen aan zijn opvolger. Dat heeft organisator EBU donderdag bekendgemaakt. De singer-songwriter moet zeven dagen in quarantaine.

Afgelopen maandag testte Duncan negatief, waardoor hij in de eerste halve finale van afgelopen dinsdag kon optreden. Woensdag vertoonde hij milde symptomen en testte hij positief. “Duncan is erg teleurgesteld, want hij heeft hier twee jaar naar uitgekeken”, laat zijn management in een verklaring weten.

Uitvoerend producent Sietse Bakker is ‘teleurgesteld’. “Duncan verdient een live optreden op ons eigen Songfestival-podium na zijn overwinning in 2019 en het wereldwijde succes van Arcade”, reageert Sietse. “We wensen Duncan een spoedig herstel!”, zegt de uitvoerend producent van het Songfestival.

Houdt songfestivalupdate.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons ook op FacebookTwitter en Instagram én wordt lid van onze Facebook-groep om mee te praten!