Vanavond op tv: Volg de voorbereidingen van Jeangu op weg naar Ahoy
Bron: Instagram

Vanavond op tv: Volg de voorbereidingen van Jeangu op weg naar Ahoy

Geschreven door Vincent Popken Laatste update:

Vanavond is de documentaire Dit is Jeangu te zien op NPO 3. De documentaire geeft je een inkijk in de voorbereidingen van Jeangu Macrooy op weg naar zijn optreden in Rotterdam Ahoy. De zanger vertegenwoordigt ons land dit jaar op het Songfestival met zijn nummer Birth Of A New Age.

Na de teleurstelling van het afgelaste Eurovisie Songfestival in 2020 vanwege het coronavirus, bleef omroep AVROTROS achter Jeangu Macrooy staan als de Nederlandse inzending voor 2021 en zette Jeangu zich opnieuw vol veerkracht en energie in voor zijn deelname.

Op weg naar het Songfestival

Deze week staat de NPO natuurlijk volledig in het teken van het Songfestival. Van maandag tot en met vrijdag blikken bekende Nederlanders terug op de meest spraakmakende Songfestival-momenten. Ook kijken de BN’ers vooruit naar de deelnemende act van aankomende editie. Onder meer Rolf Sanchez, Berget Lewis, Emma Wortelboer en Albert Verlinde geven hun mening.

De documentaire Dit is Jeangu is vanavond om 20.25 te zien op NPO 3 en Op weg naar het Songfestival zie je elke avond om 19.25 op NPO 3.