Vanavond op tv: Songfestival-sterren geven groot feest in de Ziggo Dome
Bron: Het Grote Songfestivalfeest

Vanavond op tv: Songfestival-sterren geven groot feest in de Ziggo Dome

Geschreven door Daniël Schalk

AVROTROS zendt vanavond Het Grote Songfestivalfeest uit 2019 opnieuw uit op NPO 3. Ver vóór de uitbraak van het coronavirus in Nederland traden bekende Songfestival-sterren in aanloop naar het uiteindelijk afgelaste Eurovisie Songfestival 2020 op in een met fans afgeladen Ziggo Dome in Amsterdam.

Nooit eerder stonden zoveel Songfestival-helden op één podium. Onder andere Dana International, Emmelie de Forest, KEiiNO, Netta Barzilai, Ruslana, Sandra Kim en Loreen kwamen naar Nederland voor Het Grote Songfestivalfeest. Ook onze oud-winnaars Lenny Kuhr en Getty Kaspers (Teach-In) traden op.

Nieuwe editie in december

Een week geleden werd aangekondigd dat Het Grote Songfestivalfeest in december een vervolg krijgt. Op donderdag 9 december 2021 zullen verschillende grote Songfestival-sterren opnieuw het podium in de Ziggo Dome in Amsterdam delen voor de tweede editie van Het Grote Songfestivalfeest.

Netta Barzilai, Lenny Kuhr, KEiiNO, Verka Serduchka, Johnny Logan, Loreen, Sandra Kim en Eleni Foureira zijn net als in 2019 weer van de partij. Nieuwe namen zijn Bobbysocks, Carola Häggkvist, Brotherhoof of Man, Kristian Kostov en Marija Serifovic. Meer artiesten zullen later bekend worden gemaakt.

Het Grote Songfestivalfeest uit 2019 wordt vanavond om 20:30 uur herhaalt op NPO 3.