Stefania kiest beste Songfestival-lied aller tijden en komt er een WinterSongfestival?
Bron: EBU / Chantal Antonides

Stefania kiest beste Songfestival-lied aller tijden en komt er een WinterSongfestival?

Geschreven door Marit Bosman Laatste update:

De inzendingen van het Songfestival zijn zich druk aan het voorbereiden voor Rotterdam. Wij struinen iedere donderdag de socials af en volgen de artiesten in hun voorbereiding.

Afgelopen week werd al bekend gemaakt dat Duncan Laurence dit jaar ook optreed op het Songfestival. De opnames daarvoor zijn al gestart. Gisteren zijn er opnames gemaakt van Arcade in Hellevoetsluis. 

Het is vandaag 1 april. De dag dat je mensen voor de gek mag houden. De European Broadcasting Union, ook wel bekend als de EBU, heeft daar ook op ingehaakt. Er komt zogenaamd een editie van Wintervision. Het is gebasseerd op de Winterspelen en het vindt plaats in Zweden. Keiino is in ieder geval van de partij!

Senhit van San Marino doet dit jaar mee met Adrenalina, maar dat betekent niet dat ze stil zit! De Italiaanse zangeres heeft een nieuw liedje uitgebracht genaamd Roi. 

De VARAGids organiseert dit jaar een verkiezing voor het beste Nederlandse Songfestival liedje allertijden. Afgelopen dinsdag was Stefania te gast in De Vooravond op NPO 1 om daar over te praten. Haar stem gaat uit naar Arcade van Duncan Laurence. 

De Finse band Blind Channel heeft de vijfde aflevering van Life Of The Dark Side geplaatst op Instagram. De video's nemen je een kijkje mee achter de schermen bij de voorbereidingen van het Songfestival!

Elke week precies weten wat de Songfestival artiesten van dit jaar beleven? Iedere donderdag praten wij je bij op Songfestival Update!