Opnames Netflix Original-film Eurovision uitgesteld
Bron: Pixabay

Opnames Netflix Original-film Eurovision uitgesteld

Geschreven door Vincent Popken

De opnames van de Netflix Original-film Eurovision zijn vanwege het coronavirus uitgesteld. Dat zegt hoofdrolspeelster Rachel McAdams in een interview met de Canadese showrubriek ET Canada. Wanneer de film op Netflix verschijnt, is nog niet bekend.

Netflix dekt zichzelf in rond de mogelijke vertraging van de releasing. “Op dit moment is überhaupt nog niet naar buiten gebracht wanneer de film over het Eurovisie Songfestival verschijnt op Netflix”, zegt een woordvoerder van Netflix tegen Songfestival Update.

De film volgt de IJslandse muzikanten Lars Erickssong en Sigrit Ericksdottir die meedoen aan het Eurovisie Songfestival. Da artiesten hebben door hun deelname aan het Songfestival de kans om te bewijzen dat elke droom het waard is om voor te vechten. 

De twee muzikanten worden gespeeld door Will Ferrel en Rachel McAdames. Ook Pierce Brosnan is toegevoegd aan de cast. De acteur, die eerder de rol van James Bond vertolkte, speelt in de film Eurovision de rol van Erick Erickssong, de vader van Lars en tevens de knapste man van IJsland.