Jan van Haasteren maakt legpuzzel van Songfestival
Bron: Jan van Haasteren

Jan van Haasteren maakt legpuzzel van Songfestival

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Aan het puzzel-assortiment van de wereldberoemde legpuzzels van striptekenaar Jan van Haasteren is nu een speciale Songfestival-puzzel toegevoegd. Ter gelegenheid van het Eurovisie Songfestival 2020, dat door de winst van Duncan Laurence met Arcade dit jaar in Nederland had zullen plaatsvinden, heeft Van Haasteren een speciale puzzel gemaakt van het Eurovisie Songfestival.

De puzzel was speciaal gemaakt voor het NK Legpuzzelen, dat na verschillende voorrondes door het hele land tot een hoogtepunt zou komen tijdens de grote finale op zondag 5 april. De finalisten zouden tijdens de finale de Songfestival-puzzel maken, maar door het coronavirus werd het puzzel-evenement vorige week op verzoek van de overheid uitgesteld naar 6 september 2020.

Elk jaar wordt de finale gespeeld met een gloednieuwe legpuzzel, zodat de finalisten nog niet hebben kunnen oefenen. Dit jaar zou tijdens de finale de Songfestival-puzzel feestelijk worden gelanceerd door Van Haasteren, maar door de maatregelen van de overheid tegen het coronavirus viel het feest in het water. De puzzel werd dinsdag alsnog gelanceerd om Songfestival-fans te verblijden.

Wij mogen een exemplaar weggeven! Kans maken? Klik hier!