Weet ik Veel? en Oh, Wat een jaar! blijven bij RTL

Weet ik Veel? en Oh, Wat een jaar! blijven bij RTL

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

De tv-programma's Weet ik Veel? en Oh, Wat een jaar! blijven toch te zien bij RTL. Dat heeft RTL woensdag laten weten. Eerder verhuisden er al verschillende RTL-programma's naar Talpa. Talpa haalde met de komst van Linda verschillende programma's binnen, toch lijken er nu programma's achter te blijven bij RTL.

RTL laat in reactie weten te zoeken naar nieuwe presentatoren voor de programma's Weet ik Veel? en Oh, wat een jaar! RTL en Talpa voerden de afgelopen maanden verschillende discussies over de programma's. 

Sven Sauvé, CEO RTL Nederland over de uitspraak: “Het is goed dat er in dit dossier eindelijk duidelijkheid is. Nu ons standpunt ook door een juridische uitspraak is bekrachtigd, kunnen wij weer overgaan tot de orde van de dag en dat is mooie programma’s maken voor de Nederlandse kijker.”

Sinds het vertrek van Linda de Mol, die begin juli van dit jaar overstapte naar SBS6, heeft de presentatrice een aantal programma meegenomen. Zo verhuisde Ik hou van Holland, Miljoenenjacht en Linda's Zomerweek mee naar Talpa. Eerder liet Talpa weten de programma's It Takes 2 en Dance Dance Dance over te nemen van RTL. Ook gingen er lange tijd geruchten over de komst van The Voice naar SBS6, toch weet RTL dit programma in huis te houden.

De nieuwe seizoenen van ‘Weet Ik Veel’ en ‘Oh, Wat Een Jaar!’ worden voorjaar 2020 uitgezonden bij RTL 4.

 

Foto: Roy Beusker