Piet Paulusma nog steeds in gesprek met Omroep Max

Piet Paulusma nog steeds in gesprek met Omroep Max

Geschreven door Pieter Jongsma

Piet Paulusma is nog steeds in gesprek met Omroep Max. Eerder liet Jan Slager, baas van Omroep Max weten dat Piet te duur is voor de omroep. Toch laat de weerman in RTL Boulevard weten nog te praten met onder andere Omroep Max. 

“Iedereen weet dat er MAX gesproken wordt – dat wordt er nog steeds – en verder kan ik er niets over zeggen. Het zou wat kunnen zijn.”, laat Piet aan RTL Boulevard weten. Toch overweegt hij serieus voor een online medium aan de slag te gaan. “Ik weet niet waar we terechtkomen. Ik weet wel dat er aanbod is en daar wordt mee gesproken.”

Eerder dit jaar maakte SBS6 bekend Piet Paulusma na bijna 25 jaar op straat te zetten. Toch kwam dat besluit hard bij hem aan.  “Ik vind het ook jammer. Ik had gehoopt 25 jaar vol te kunnen maken bij dezelfde zender. Dat zou een uniek record zijn.”

“Ik heb niet geschopt, niet geslagen en niets gedaan. Dat ga ik ook niet doen. Het is een keuze van de zender. Een beleid en een visie en daar kan ik niets aan veranderen. Er is ook niet met mij over gesproken, het is gewoon verteld.”

Piets Weerbericht is nog tot en met 31 december te zien bij SBS6 meteen na Shownieuws. Piets Weerbericht terugkijken kan via Gids.tv.

Foto: Wessel de Groot