SBS6 zet Jan Versteegh op vernieuwd Echt Waar?!

SBS6 zet Jan Versteegh op vernieuwd Echt Waar?!

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Jan Versteegh gaat Echt Waar?! presenteren. SBS6 brengt de RTL4-show Echt Waar?! dit najaar terug op televisie met Leo Alkemade en Soundos el Ahmadi. Dat heeft de familiezender maandag bekend gemaakt. In de spelshow draait alles om ongelooflijke waarheden en geloofwaardige leugens.

In elke aflevering spelen honderd kandidaten, onderverdeeld in tien groepen. De leden van elke groep spelen voor dezelfde club, vereniging of stichting die is aangesloten bij de VriendenLoterij. Alle kandidaten maken kans om (een deel van) 50.000 euro voor hun eigen club te verdienen.

Echt Waar?! was tussen 2010 en 2015 te zien bij RTL4, eerst met Jack Spijkerman als presentator en in 2015 met Jamai Loman. In het tv-programma gaven cabaretiers Ruben van der Meer en Tijl Beckand beide een ander antwoordt op de vraag, waarna het publiek moest raden wie de waarheid sprak.

Jan Versteegh vormt de nieuwe zaterdagavond van SBS6 samen met Ik hou van Holland. De zaterdagavond bestaat met Linda de Mol’s Ik hou van Holland en Echt Waar?! uit twee afgestofte RTL4-shows. De zondag bestaat uit de oude RTL4-show Miljoenenjacht en de nieuwe datingshow Flirty Dancing.

Ik hou van Holland en Echt Waar? zijn vanaf zaterdag 7 september, wekelijks, te zien op SBS6. Je kunt Ik hou van Holland terugkijken op Gids.tv.

Foto: Talpa / Reinier Bergsma