Dotan en Edwin Evers in nieuw seizoen Waar is De Mol?

Dotan en Edwin Evers in nieuw seizoen Waar is De Mol?

Geschreven door Daniël Schalk

Johnny de Mol gaat in het tweede seizoen van Waar is De Mol? sinds zijn terugkeer bij SBS6 onder andere op reis met voormalig ochtend-dj Edwin Evers, cabaretier Jandino Asporaat en de in opspraak geraakte singer-songwriter Dotan. Dat heeft de tv-zender van John de Mol bekendgemaakt.

Ondanks de matige kijkcijfers mag Johnny verder met zijn reisprogramma, dat hij voor zijn vertrek naar RTL4 ook al maakte voor de tv-zender. Johnny gaat met Edwin Evers en zijn muziekvriend Ferry van Leeuwen naar Liverpool en praat met de dj over zijn besluit om te stoppen met Evers Staat Op.

Asporaat vertelt tijdens de bijzondere reis door Zuid-Afrika over zijn besluit om meer tijd voor zichzelf te nemen en de veelbesproken singer-songwriter Dotan geeft antwoordt op de vraag wat hem bezielde om een trollenleger in te zetten, terwijl hij met zijn vader Shmuel het mystieke IJsland bezoekt.

Waar is De Mol? vormt in het nieuwe seizoen samen met de tv-hit Chateau Meiland de nieuwe maandagavond van SBS6. De realityserie over de familie Meiland uit de NPO 1-show Ik Vertrek was afgelopen voorjaar een grote hit en daarom keren de Meilandjes in augustus al terug met een tweede seizoen.

Waar is De Mol? is vanaf maandag 26 augustus samen met Chateau Meiland te zien op SBS6. Je kunt Waar is De Mol? terugkijken op Gids.tv.

Foto: Talpa TV / William Rutten