KPN maakt FOX Sports 1 gratis voor iTV-klanten

KPN maakt FOX Sports 1 gratis voor iTV-klanten

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Voetbalzender FOX Sports 1 is vanaf vandaag gratis beschikbaar voor alle KPN-klanten met Interactieve TV. Op het eerste kanaal van FOX Sports zijn de beste FOX Sports-programma’s en wedstrijden uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker en UEFA Europa League te zien.

FOX start het nieuwe voetbalseizoen met het duel tussen Ajax en PSV om de Johan Cruijff Schaal. “We zijn enorm verheugd om onze klanten deze unieke sportzender met een fantastisch aanbod van Nederlands voetbal aan te kunnen bieden”, zegt marketingdirecteur Stijn Nuijten van KPN.

De sportzender trapt elke vrijdag het weekend af met een schakelprogramma met alle hoogtepunten uit de Keuken Kampioen Divisie, Eredivisie en Bundesliga. Op zaterdagavond en zondagmiddag zendt FOX Sports 1 live de Eredivisie uit. Ook het TOTO KNVB Bekertoernooi en de UEFA Europa League zijn bij FOX te zien.

De nieuwe tv-zender past volgens KPN in hun strategie om te zorgen dat klanten de beste tv-ervaring hebben. De kabelaar doet dit door het tv-aanbod te blijven vernieuwen, zo is vandaag ook de nieuwe kinderzender DreamWorks gelanceerd en voegde zij eerder njam!, Love Nature en TV538 toe aan het zenderaanbod.

FOX Sports 1 is vanaf vandaag te zien op kanaal 14 bij Interactieve TV van KPN. Je kunt de UEFA Europa Leaque terugkijken op Gids.tv.

Foto: FOX Sports