‘Beter Laat Dan Nooit-sterren kunnen door bij SBS6’

‘Beter Laat Dan Nooit-sterren kunnen door bij SBS6’

Geschreven door Daniël Schalk

Nu RTL de sterren van het reisprogramma Beter Laat Dan Nooit aan de kant zet, moet SBS6 een reisprogramma gaan maken met de voormalige televisiepersoonlijkheden uit het programma. Dat idee opperde Radio Veronica-dj Giel Beelen, die in zijn radioshow met Willibrord Frequin belde.

Barrie Stevens, Gerard Cox, Willibrord Frequin en Peter Faber worden door RTL vervangen, ondanks dat er plannen voor een vervolg waren. “Die plannen waren er en die zijn wel besproken, maar nooit met RTL. Ik heb nooit iets officieels gehoord. Ik kijk er heel nuchter tegenaan”, zegt Willibrord.

Volgens Giel kunnen de tv-sterren bij een andere zender gewoon een soortgelijk programma gaan maken. “Ik denk dat dit prima door kan gaan. Niet met de titel Beter Laat Dan Nooit, maar wel met dezelfde mensen. Even kijken of Olcay kan. Ik denk dat SBS het zeker wil uitzenden”, aldus de radio-dj.

Beelen vindt dat er zeker een vervolg moet komen met Barrie, Gerard, Willibrord en Peter. “Hier is het laatste woord nog niet over gezegd. Ik ga er werk van maken op een soort andere manier dan”, zei hij vanmorgen. “Je zou de kijkers en mij erg blij maken. Het was heel leuk om te doen”, reageerde Frequin.

Je kunt Beter Laat Dan Nooit terugkijken op Gids.tv.

Foto: SBS6 / Talpa TV