Glamourland keert toch niet terug op televisie

Glamourland keert toch niet terug op televisie

Geschreven door Daniël Schalk

Het Paleis voor een Prikkie-duo Frank en Rogier brengen de vroegere tv-hit Glamourland toch niet terug op televisie. Het populaire tv-duo ziet het toch niet zitten om op SBS6 in de voetsporen van Gert-Jan Dröge te treden. “Dat kunnen we toch niet evenaren”, zegt Frank tegen Shownieuws.

Volgens Rogier werkt het programma door social media niet meer. “Nu is het zo dat als je iets een half jaar van tevoren opneemt, dan is het allemaal al achterhaald”, zegt hij. “Ik zal je ook zeggen: ik ben liever zónder camera op een feestje, dan mét een camera op een feestje”, vervolgt Rogier.

Frank en Rogier werden dit voorjaar gevraagd om Glamourland nieuw leven in te blazen. “Er is nog niets zeker, maar het lijkt ons erg leuk om te doen”, vertelde het tweetal toen aan RTL Boulevard. Ook Marijke Helwegen zou een rol in het programma krijgen, zo onthulde Albert Verlinde afgelopen april in 6 Inside.

In de jaren ’90 was Glamourland te zien met Gert-Jan Dröge. Voor het programma maakte hij verschillende reportages over feestjes, premières en jachtpartijen. RTL en Talpa werken beide aan de terugkeer van verschillende tv-shows, zo bracht RTL eerder al De Zwakste Schakel en Kees & Co terug op de buis.

Foto: SBS6 / Talpa TV