NPO Start beschikbaar voor Android TV

NPO Start beschikbaar voor Android TV

Geschreven door Pieter Jongsma

NPO Start is vanaf vandaag ook beschikbaar voor Android TV. Kijkers kunnen met de app van NPO Start nu ook programma's van de publieke omroep kijken via hun Smart-tv.  

De speciale app kwam vorig jaar al beschikbaar voor Apple TV en biedt kijkers op smart-tv's van verschillende merken toegang tot een enorm aanbod aan actualiteitenprogramma's, talkshows en series van de publieke omroepen.

"Dit is een mooie nieuwe stap in onze ambitie om met NPO Start op elk relevant apparaat aanwezig te zijn", stelt Mezen Dannawi, manager NPO Start. "Kijkers vinden het hele aanbod van de publieke omroep terug op ons demand-platform en dat willen we voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken."

Mezen Dannawi van NPO Start benadrukt dat het on demand-platform van de publieke omroep flinke stappen blijft zetten: "We werken continue aan een nog betere technische performance en aan het eind van de zomer komen we met opnieuw een paar grote, belangrijke toevoegingen, waar we dan uiteraard mee naar buiten zullen komen. NPO Start gaat voor de beste kijkervaring van de beste Nederlandse programma's voor heel Nederland."

Foto: NPO